Translate

söndag 24 mars 2013

I'll be okay, is that what you want me to say

Jaha.. Söndagen har varit piss helt enkelt.. Lördagen var rätt chill.
Vi börjar med lördagen: Vi hade cup och vann alla matcher så vi gick till final som var idag. Annars vare bara mycket basket + Earth hour. Så det var chill och laget hade bra självförtroende inför finalerna som var idag.
Idag har varit en av dom sämsta dagarna på LÄNGE!!  Det började med 2 finaler. I både 99 och 98. Fast jag fick bara spela 98. Jaja i första förlorade vi med 20 typ. Vi var inte med från början osv.. I andra var vi bättre än i första men vi orkade inte riktigt och passade bort typ 40 bollar.. Så vi fick 2 silver. Dagen kunde inte ha börjat bättre eller?


Jaja sen for jag hem och duschade och sedan dra till LF som hade en do or die match. Jaja det var inte så dåligt tills 3:e där kom raset. LF förlorade och säsongen är över. LF la inte sina skott och Uppsala la allt och hade bättre försvar.  Jaja Christopher Ryan var bra och Andreas och Dugat var också bra. Urule var inte dålig heller. Så nu är säsongen över.. Vet inte vad man ska göra nu i cirka 7 månader.. Detta var väldigt tråkigt.. Jaja får väll sen nu vilka dom förlänger med men hoppas på dessa: Andreas Person, Christopher Ryan, Samir Ali, Urule, Cornor Grace. Sen så kommer säkert minst av hälften av dom jag vill stanna inte stanna..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar