Translate

söndag 21 april 2013

Everything starts from something, but something would be nothing,nothing if your heart didn't dream

Denna helg har varit helt fantastisk!
I fredags när vi kom till Köpenhamn så for vi och lämnade väskorna på hotellet sen for vi på stan! För att vara helt ärlig trodde jag inte köpenhamn skulle vara så stort! Det fanns hur mycket affärer som helst och ja allt var typ 10 gånger större än här i Luleå!
Sen på lördagen åkte vi först på nån busstur som var hyfsat kul. Fast väldigt kallt! Det var det hela tiden för den delen! 
Efter det så for vi och åt och sedan mot Parken där Justin Bieber konserten där vi skulle stå och köa. Vi köade en och en halv timme! Sen släppte dom in oss och vi väntade i 2 timmar till! Vi hade bra platser! Typ 20 meter från scen kanske! Förbandet startade halv 8 och efter det så väntade vi till strax efter halv 10 så kom Bieber ut på scen! Han var sen men det var värt att vänta! Tänkte där ett tag att jag skulle gå men tur att jag inte gjorde de. Konserten var helt otroligt bra! Han hade ett roligt scennummer på alla låtar och bjöd på sig själv! Det var värt att gå dit fast än man inte är så stort fan av han! Man fick se så mycket av hans liv man inte visste typ! Och bara att se han live var ju grymt coolt! :D Nä lägger upp lite bilder men om ni vill veta mer så kan ni fråga på ask eller facebook :D
Lägger inte upp alla bilder nu!














Stod nära ser man här :P



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar